BLOG

Koľko sladkého jeme?

Koľko cukru sme jedli pred dvesto rokmi a koľko teraz? Je jedenie izolovaného cukru prirodzené?

Čo je glykemický index? Týka sa aj vás?

Keď som rozoberala vzťah sacharidov k cukrovke 2. typu, resp. inzulínovej rezistencii, preberala som s ľuďmi glykemický index. A mnohí nevedia, o čo ide.

Ako najlepšie skladovať chlieb?

Všetky možnosti uskladnenie chleba na jednom mieste. Tipy od zákazníkov našej pekárne, ale aj naše technologické pripomienky…

Chemické bielenie múky na Slovensku?

V jednom slovenskom mlyne sa mlynára pýtajú, či jeho múka nie je náhodou bielená a myslia tým chemicky bielená. Keďže sa s tým spomínaný mlynár na Slovensku nestretol, urobila som…

Čo je maslo?

Čo je maslo? Koľko percent tuku obsahuje? A môže obsahovať aj rastlinný olej?
1 2

Návrat hore